


Grillad Pluma med ljummen potatis- och paprikasallad
Ingredienser
600 g pluma salt nymalen svartpeppar
Ljummen…

Helstekt entrecôte med potatis- och fetaostsallad
Ingredienser
8 portioner
1 kg entrecôte, hel
1 kruka färsk…

Apelsinbräserade kotletter med lök- och citruskompott
Ingredienser till 4 portioner
4 fläskkotletter
1 gul lök,…

Oxbinga glaserad med örtfärskost på grovt bröd
Ingredienser
20 portioner
1 kg rimmad oxbringa eller kalvbringa,…

Wallenbergare på kalvfärs
Wallenbergaren börjar med en fin färs på…

Kalvkotlett med kall ostsås
En stekt eller grillad kalvkotlett blir extra god med den överraskande…

Kokt kalvhögrev med spansk mandel, lökkompott, gröna oliver och sardell
Ingredienser (4 pers):
ca 600-800 gram benfri högrev
2st morötter
1…

Rosastekt kalvinnanlår med kavring, pressgurka, rödlök och smörgåskrasse
Ingredienser (4 pers)
Ca ½ kg kalvinnanlår
1 st kavring
100g…

Den som väntar på något gott, väntar ofta på ett långkok
Det stämmer i alla fall utmärkt på detta kalvbogsrecept för…

Apelsinstekt fläskkarré på sydamerikanskt vis
Ingredienser
8 portioner
1 kg fläskkarré, benfri, putsad
3…

Karré med dijon- och grönpepparsås
Ingredienser
4 portioner
4 skivor benfri…